06 39493895
Niet alleen tijdens het sporten maar ook in het dagelijks leven zijn er talloze manieren om klachten op te lopen die u in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Soms gaat er een ongelukje aan vooraf zoals je hoofd stoten aan de deur van het keukenkastje waarbij je niet alleen een bult op je hoofd krijgt maar ook stevig je nekspieren verrekt. Of je verstapt je op de stoeprand en gaat gemeen door je enkel of je verliest je balans op het keukentrapje met een hand vol spullen en de andere hand molenwiekt zoekend naar houvast, die er dan niet blijkt te zijn…

Soms kunnen deze klachten in meer of minder mate invaliderend werken. Het lichaam zal dan in de meeste gevallen uit zichzelf een pijnvrije manier van functioneren zoeken om toch door te kunnen. Daardoor kunnen er ook elders in het lichaam klachten ontstaan die, wanneer ze aanhouden, verergeren en zelfs chronisch kunnen worden.

Na een uitgebreid vraaggesprek gevolgd door een lichamelijk onderzoek zetten wij onze behandelingen in om u in korte tijd weer optimaal te laten functioneren.
© Fysiotherapie 033 | Contact | Design & development Qarpa Solutions BV